Ezingerweg 70

Ezingerweg 70

Ezingerweg 70

Ezingerweg 70, Meppel

€ 20.900,- k.k. Meppel

BusinessParc Meppel
Welkom bij het splinternieuwe BusinessParc in Meppel. Een schitterend en duurzaam gebouw met een eigentijdse, moderne duurzame uitstraling én een uniek full-service concept. Het BusinessParc is gevestigd op een zeer bereikbare locatie, nabij het station en uitvalswegen en bestaat uit  totaal 72 eenheden, waarvan (21) opslag-, (21) garage (4) kantoorunits en (21) bedrijfsunits.

Op het park zijn verschillende garage/opslagunits te koop. In totaal zijn er 4 unit types. U heeft de keuze tussen circa 14 m2 en circa 29 m2. De garage units zijn allen gelegen aan de Oostzijde van het gebouw. Alle garage units zijn gelegen aan de oostzijde van het BusinessParc op de begane grond. Zeer eenvoudig bereikbaar via een ruime toegang en voor de deur is er voldoende ruimte om te manoeuvreren op het "middenterrein".

GARAGE/OPSLAGUNITS
1. TOP BOX S, circa 14 m2 **NOG 10 BESCHIKBAAR**
Afmeting: B3.00 x L 4.60 x H2.50 meter

2. TOP BOX M, circa 16 m2 **UITVERKOCHT**
Afmeting: B3.50 x L 4.60 x H2.50 meter

3. GARAGE UNIT L , circa 18 m2 **UITVERKOCHT**
Afmeting: B3.00 x L6.00 x H2.50 mtr (Deur B 2.61 x H 2.45)

4. GARAGE UNIT XXL, circa 29 m2 **NOG 1 BESCHIKBAAR**
Afmeting: B4.10 x L7.00 x H4.50 mtr  (Deur B2.50 x H 3.00)

De opslagunits zijn gelegen aan de oostzijde, op de eerste en tweede verdieping van het complex. De verdiepingen zijn eenvoudig bereikbaar via een stalen trap en een ruime lift (max. 1 ton) gelegen aan beide zijden van de boxen. Zo kunt u uw goederen gemakkelijk van en naar de verdiepingen verplaatsen.

Alle opslagunits zijn standaard voorzien van een geïsoleerde sectionaaldeur met handgreep en cilinderslot, 1 lichtpunt en schakelaar. Optioneel kunt u er een motor met afstandsbediening in (laten) monteren. Het benodigde elektrapunt voor deze motor zijn reeds in de box aangebracht.

PARKEERPLAATSEN
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, alsmede mogelijkheid tot openbaar parkeren rondom het object.

LOCATIE
Het kleinschalige bedrijventerrein Ezinge is qua afstand zeer gunstig gelegen nabij de op- en afrit van de A28 (Zwolle – Groningen). Maar ook op enkele meters van het NS-station alsmede het centrum. Ook vanuit de binnenstad wandelt u eenvoudig naar het Business Parc. Het perceel waarop het Business Parc zal worden gerealiseerd is gelegen direct aan de (spoor) entree van Meppel op een mooie zicht locatie. Het gehele Park heeft 24-uurs camera bewaking, Toegangshekken met bediening voor de eigenaren, Zeer veel verlichting. De beheerder is zeer veel aanwezig. Op deze manier zorgen wij voor een veilige omgeving. Alle garages en opslagboxen kunnen zelfs een eigen huisnummer krijgen.

BESTEMMING
Van toepassing is het bestemmingsplan "Spoorgebied Ezinge" en de bestemming is "Bedrijventerrein - 3", bedrijven behorende tot categorie 1 t/m 3.2 zoals genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten -3, alsmede praktijkopleidingen en e-commerce.
Aan de rand van de wijk Ezinge nabij het  station en sportterreinen wordt een nieuw te ontwikkelen Hoogwaardig en Duurzaam bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd, bestaande uit 25 Bedrijfs-units met verdieping. De Units zijn beschikbaar in 40+ verdieping 40m2 en 50+verdieping 50m2.
 
OPLEVERINGSNIVEAU
De units worden zeer compleet opgeleverd, zodat u als koper geheel ontzorgd wordt. Dat betekent een vaste betonnen verdiepingsvloer met een vast trap. Tevens een compleet eigen toilet en een eigen pantry. Uiteraard worden de units voorzien van (LED) verlichting, verwarming en een eigen meter.
Het hoogwaardige duurzame materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming

De units hebben een hoogte van circa 7 meter met een verdiepingsvloer op ca. 3,5 meter.

De begane grond vloeren zijn uitgevoerd in glad afgewerkt gewapend monoliet beton en hebben een de maximale vloerbelasting van ca 1.500 kN/m2.
De hoogwaardig betonnen prefab-kanaalplaatverdiepingsvloeren hebben een maximaal toelaatbare belasting van 250 kg/m2, toegankelijk via een gesloten hardhouten trap.

De draagconstructie is uitgevoerd in staal en zal worden voorzien van een dekkende laag. Het dank wordt voorzien van Sedum groen en zonnepanelen. De gevels bestaan uit een geïsoleerde metalen gevelbeplating en metselwerk in kleur met een isolatiewaarde van Rc > 4,5 m2K/W.

De kozijnen, ramen en puien in de buitengevel zijn uitgevoerd in aluminium, voorzien van isolerende beglazing en zonwering en het bijbehorende hang- en sluitwerk heeft een weerstandsklasse van minimaal 2. Het dak zal worden uitgevoerd met geïsoleerde sandwichpanelen waar een laag kunststof dakbedekking op wordt aangebracht. De isolatiewaarde van het dak zal minimaal Rc> 6.0 m2 K/W zal bedragen. (tevens voorzien van een Sedum groene bedekking)

De binnenwanden tussen de diverse units worden uitgevoerd in sandwich panelen wanden. De buitenwanden worden uitgevoerd in stalen sandwichpanelen.

Verder zal in iedere unit een eigen meterkast worden aangebracht met een tussenmeter voor de elektra. Deze wordt per voorschot afgerekend. Het Business Parc is “gasloos”. Het waterverbruik wordt opgenomen in de service kosten.

Elke unit wordt voorzien van een loze leiding voor bijvoorbeeld een internet aansluiting. Het terrein voor de units zal worden voorzien van een bestrating met betonklinkers en bovendien zal er aan de buitenzijde van het complex voldoende groen worden aangebracht. Tevens is het gehele terrein omheind door middel van hekwerken. De eigenaren ontvangen een poortopener voor het toegangshek. Er is 24 uur camera beveiliging op het Business Parc.

Elke unit heeft een eigen tussenmeter voor de elektriciteit. Er is geen gas aansluiting en het waterverbruik zit in de service kosten.
De units zijn optimaal geïsoleerd waardoor er weinig energie verbruik zal zijn. De daken zijn extra geïsoleerd door middel van een Sedum (groene) dakbedekking.

Alle genoemde oppervlaktes betreffen het bruto vloeroppervlak, zijn indicatief en niet gemeten conform NEN.

KOOPPRIJZEN
Unit type 1: € 20.900,- exclusief BTW
Unit type 2: € 24.950,- exclusief BTW
Unit type 3: € 32.500,- exclusief BTW
Unit type 4: € 52.900,- exclusief BTW

SERVICEKOSTEN
Jaarlijks 1% van de aankoopprijs.

De koopsommen en huurprijzen van de units zijn online te vinden.
www.Businessparcmeppel.nl

Lees meer
Overdracht
Status
Te koop
Koopprijs
€ 20.900,-
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
0 m3
Bouwvorm
Soort object
Overig OG
Bouwvorm
Nieuwbouw
Overdracht
Inhoud
0 m3
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeeroppervlakte
0 m2
Totaal aantal garages
0
Overig
Huidig gebruik
OverigOG
Huidige bestemming
OverigOG
Lees meer
Ga naar de bovenkant