Bedrijven

Er komt veel kijken bij het kiezen van een bedrijfspand, maar het biedt ook geweldige mogelijkheden. Locatie, indeling, oppervlakte, parkeergelegenheid en uitstraling zijn allemaal van invloed op jouw keuze.

Wij onderzoeken graag samen met jou waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

Bedrijven

Er komt veel kijken bij het kiezen van een bedrijfspand, maar het biedt ook geweldige mogelijkheden. Locatie, indeling, oppervlakte, parkeergelegenheid en uitstraling zijn allemaal van invloed op uw keuze. Wij onderzoeken graag samen met u waar de kansen voor uw bedrijf liggen.

Aanbod

Hier vind je ons actuele aanbod bedrijfspanden. Kunt je niet vinden wat je zoekt, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vaak weten wij van panden die binnen korte tijd op de markt zullen komen.

Bedrijfspand verhuren of verkopen

Het is alom bekend dat passende huisvesting bijdraagt aan het succes van een onderneming. Er kunnen dan ook verschillende redenen zijn waarom je jouw pand zou willen verhuren of verkopen. Misschien wil je verhuizen naar een grotere ruimte of naar een beter passende locatie. Verhuren of verkopen om rendement te behalen is ook een hele goede aanleiding.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw onderneming of weet je al precies wat je wilt? Bij Roozeboom Makelaardij & Taxaties maken we samen een plan van aanpak. Wij bespreken jouw wensen en door onze jarenlange ervaring, kennis van de regio, resultaatgerichte aanpak en grote netwerk kunnen wij je ontzorgen en samen met jou werken aan het gewenste resultaat.

Bedrijfspand huren of kopen

Ben je op zoek naar een pand voor jouw bedrijf? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben een groot netwerk, veel ervaring en uitgebreide kennis van de regionale markt. In een gesprek komen we er samen achter wat de wensen zijn. We maken een plan van aanpak zodat wij gericht en efficiënt kunnen gaan zoeken en jou kunnen ontzorgen.

Wij plannen bezichtigingen, voeren vooronderzoek uit, nemen je praktische zaken uit handen en bepalen samen een realistische en passende aankoopwaarde voor de scherpste prijs en onder de beste voorwaarden. Ook de controle van juridische stukken nemen wij jou uit handen.

Als wij zeggen dat we ontzorgen, dan doen we dat ook echt. Je kunt uiteindelijk vol vertrouwen een handtekening plaatsen onder het huur- of koopcontract.

Wist je dat…

Er een taxatierapport van de jaarrekeningen opgesteld moet worden?

Shanice legt uit: “Vastgoed wordt opgenomen in de jaarrekening van jouw bedrijf. Daarbij is het belangrijk dat de juiste waarde bepaald wordt en dat deze actueel en marktconform is. Ook het aan vastgoed gerelateerde vermogen en resultaat van de onderneming zijn onderdeel van de taxatie voor jouw jaarrekening.”

Reviews

Roozeboom Makelaardij wordt beoordeeld met een 9,5 (04-2024)!
Bedankt voor deze geweldige reviews!

Super snel de taxatie voor mijn huis kunnen ontvangen van Shanice. Daardoor kon ik vlot alle andere zaken daarna regelen. Blij mee, zeker een aanrader.

Evita Rubbens

Wat een aanrader deze makelaardij. Alle afspraken zijn nagekomen. Shanice was tijdens elke stap duidelijk en erg proactief. Afspraak is afspraak. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Prijs kwaliteit is ook uitstekend.

Pieter van Meurs

Shanice is zeer kundig, vlot, duidelijk en vooral vriendelijk. Het contact verliep zeer professioneel zonder de menselijkheid te verliezen. De taxatie is prima gedaan en het rapport is snel opgemaakt.

Linda Gout

Taxaties

Bij Roozeboom Makelaardij kun je snel een deskundig taxatierapport laten opstellen van zakelijk vastgoed voor aankoop, financiering, de jaarrekening etc.

Elke taxatie heeft zijn specifieke doel en dient een uniek belang. Marktwaarde, marktwaarde met een bijzonder uitgangspunt, bestemmingsplan, bodeminformatie, eigendomsinformatie, onderhoud en de staat van een object; het zijn allemaal onderdelen die deel uitmaken van een taxatierapport. Duurzaamheid wordt daarbij steeds belangrijker.

De keuze van de taxatiemethode verlangt vooraf inzicht in het doel van de waardering. Samen met u als onze opdrachtgever en desgewenst uw adviseur, bepalen wij vooraf de strategie en waarderingsgrondslagen. Na opname ter plaatse en uitwerking op kantoor bespreken we de uitkomst. Tenslotte wordt de definitieve rapportage opgesteld.

Door deskundige en goede onderbouwingen voldoen onze taxaties aan de strengste kwaliteitseisen en aan alle nationale en internationale richtlijnen. Onze taxatierapporten zijn solide en betrouwbaar en wij nemen daarbij de volgende kwaliteitsstandaarden in acht: NRVT, VastgoedCert, International Valuation Standards (IVS) en European Valuation Standards (EVS).

Benieuwd naar wat Roozeboom Makelaardij voor jou kan betekenen? Neem eens contact met ons op. Je krijgt altijd eerst een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met Shanice waarin besproken wordt wat voor jou belangrijk is.

Beleggen

Beleggen in zakelijk of particulier vastgoed kan een hele waardevolle investering zijn, maar vergt wel de nodige deskundigheid en kennis. Bij Roozeboom Makelaardij ondersteunen of begeleiden wij jou daarbij. Voordat je de investering daadwerkelijk doet, hebben wij een uitgebreid gesprek over jouw verwachtingen en de marktrisico’s zodat je uiteindelijk op een verantwoorde manier succesvol kunt gaan beleggen.