Wonen

Het kopen, huren, verkopen of verhuren van een woning moet goed voelen en praktisch en financieel juist zijn. Het is onze passie om dit alles samen met jou in kaart te brengen en uiteindelijk je droom te realiseren.

Wonen

Het kopen, huren, verkopen of verhuren van een woning moet goed voelen en praktisch en financieel juist zijn. Het is onze passie om dit alles samen met jou in kaart te brengen en uiteindelijk je droom te realiseren.

Aanbod

Hier vindt je ons actuele aanbod woningen. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vaak weten wij van woningen die binnen korte tijd op de markt zullen komen.

Woning verkopen

Bij het verkopen van een woning kan veel komen kijken. Wij weten dat als geen ander. Wij begeleiden je hier graag in en vertrouwen erop, mede dankzij ons grote netwerk, de juiste koper voor jou te vinden. Wanneer je na een vrijblijvend gesprek ervoor kiest met Roozeboom Makelaardij & Taxaties in zee te gaan, helpen wij je graag het beste eruit te halen, voor de beste prijs en onder de beste voorwaarden.

Wij begeleiden je van a tot z bij het hele proces; van de eerste kennismaking tot het bepalen van de vraagprijs, van het bepalen van de verkoopstrategie tot het samenstellen van de presentatie en van de bezichtigingen tot en met de uiteindelijke inspectie en oplevering.

Een aantrekkelijke woningpresentie, zowel digitaal, online, als op papier, is enorm belangrijk. Wij werken dan ook uitsluitend met creatieve en ervaren foto- en videografen die jouw woning prachtig weten te introduceren bij potentiële kopers. Een eerste indruk kun je immers maar één keer maken.

Vervolgens gebruiken wij al onze kanalen om uw woning onder de aandacht te brengen. Social media is tegenwoordig erg belangrijk, dus ook daar zetten wij flink op in.

Via jouw portaal op www.move.nl is alles live te volgen. Zo hoef je niets meer te missen en ben je a la minute op de hoogte!

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de kosten van onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op!

Volg ons op:

Woning Kopen

Het kopen of huren van een woning is een grote en belangrijke stap. Het moet goed voelen en praktisch en financieel juist zijn. Bij Roozeboom Makelaardij brengen wij jouw wensen in kaart en gaan we, na een intakegesprek, op zoek naar je droomwoning. We gaan de woning samen bezichtigen en kijken kritisch met je mee. Het kopen van een nieuwe woning brengt veel emotie met zich mee, maar wij bewaken voor je de zakelijke en praktische kant. Wij brengen alle kosten in kaart en onderhandelen vervolgens met een sterke aankoopstrategie om het beste er voor je uit te halen. Financieel, praktisch én emotioneel.

Woning verhuren

Het verhuren van je woning kan een tijdrovende en een benauwende klus zijn. Heb je eenmaal een potentiële huurder gevonden, dan is het zaak om duidelijke afspraken te maken. Wij begeleiden je daar graag bij en zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Dankzij ons grote netwerk vertrouwen wij erop een huurder te vinden die past bij jouw verwachtingen, voor de beste prijs en onder duidelijke voorwaarden. Wij helpen je om het beste eruit te halen.

Wanneer je na een vrijblijvend gesprek ervoor kiest met Roozeboom Makelaardij in zee te gaan, gaan we na de eerste kennismaking direct hard aan het werk. Wij doen een vooronderzoek en bepalen samen met jou de huurprijs. We bespreken de verkoopstrategie en creëren een aantrekkelijke woningpresentatie. Vervolgens gebruiken wij al onze kanalen om je woning onder de aandacht te brengen waaronder ook social media.

Via jouw portaal op www.move.nl is alles live te volgen. Zo hoef je niks meer te missen en ben je a la minute op de hoogte!

Taxaties

Elke taxatie heeft een specifiek doel en dient een uniek belang. Wellicht heb je financiering nodig voor een aankoop of een verbouwing, wil je je woning verkopen of is de taxatie nodig voor een echtscheidingsprocedure of voor je belastingaangifte. Bij Roozeboom Makelaardij & Taxaties kun je snel en deskundig volgens alle nationale en internationale richtlijnen een taxatierapport laten opstellen dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen, compleet met goede onderbouwingen. Wij werken volgens hoge kwaliteitsstandaarden en zijn ingeschreven bij het NWWI, VastgoedCert en NRVT. Hierdoor zijn wij bevoegd te taxeren voor alle Nederlandse banken en geldinstellingen. De keuze van de taxatiemethode verlangt vooraf inzicht in het doel van de waardering. Samen met jou als onze opdrachtgever, en desgewenst je adviseur, bepalen we vooraf de strategie en waarderingsgrondslagen. Na opname ter plaatse en uitwerking op kantoor bespreken we de uitkomst, waarna de definitieve rapportage wordt opgesteld.

Reviews

Roozeboom Makelaardij wordt beoordeeld met een 9,5 (04-2024)!
Bedankt voor deze geweldige reviews!

Super snel de taxatie voor mijn huis kunnen ontvangen van Shanice. Daardoor kon ik vlot alle andere zaken daarna regelen. Blij mee, zeker een aanrader.

Evita Rubbens

Wat een aanrader deze makelaardij. Alle afspraken zijn nagekomen. Shanice was tijdens elke stap duidelijk en erg proactief. Afspraak is afspraak. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Prijs kwaliteit is ook uitstekend.

Pieter van Meurs

Shanice is zeer kundig, vlot, duidelijk en vooral vriendelijk. Het contact verliep zeer professioneel zonder de menselijkheid te verliezen. De taxatie is prima gedaan en het rapport is snel opgemaakt.

Linda Gout

Gratis waardebepaling

Wil je de waarde weten van je woning? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om een waardebepaling van uw huis te doen en kennis te maken. Wij adviseren je vrijblijvend over het eventuele verkoopproces, maar verplichten je tot niets.