Wonen

Het kopen, huren, verkopen of verhuren van een woning moet goed voelen en praktisch en financieel juist zijn. Het is onze passie om dit alles samen met u in kaart te brengen en uiteindelijk uw droom te realiseren.

Wonen

Het kopen, huren, verkopen of verhuren van een woning moet goed voelen en praktisch en financieel juist zijn. Het is onze passie om dit alles samen met u in kaart te brengen en uiteindelijk uw droom te realiseren.

Aanbod

Hier vindt u ons actuele aanbod woningen. Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vaak weten wij van woningen die binnen korte tijd op de markt zullen komen.

Woning verkopen

Bij het verkopen van een woning kan veel komen kijken. Wij weten dat als geen ander. Wij begeleiden u hier graag in en vertrouwen erop, mede dankzij ons grote netwerk, de juiste koper voor u te vinden. Wanneer u na een vrijblijvend gesprek ervoor kiest met Roozeboom Makelaardij & Taxaties in zee te gaan, helpen wij u graag het beste eruit te halen, voor de beste prijs en onder de beste voorwaarden.

Wij begeleiden u van a tot z bij het hele proces; van de eerste kennismaking tot het bepalen van de vraagprijs, van het bepalen van de verkoopstrategie tot het samenstellen van de presentatie en van de bezichtigingen tot en met de uiteindelijke inspectie en oplevering.

Een aantrekkelijke woningpresentie, zowel digitaal, online, als op papier, is enorm belangrijk. Wij werken dan ook uitsluitend met creatieve en ervaren foto- en videografen die uw woning prachtig weten te introduceren bij potentiële kopers. Een eerste indruk kun je immers maar één keer maken.

Vervolgens gebruiken wij al onze kanalen om uw woning onder de aandacht te brengen. Social media is tegenwoordig erg belangrijk, dus ook daar zetten wij flink op in.

Via uw portaal op www.move.nl is alles live te volgen. Zo hoeft u niets meer te missen en bent u a la minute op de hoogte!

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de kosten van onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op!

Volg ons op:

Woning Kopen

Het kopen of huren van een woning is een grote en belangrijke stap. Het moet goed voelen en praktisch en financieel juist zijn. Bij Roozeboom Makelaardij brengen wij uw wensen in kaart en gaan we, na een intakegesprek, op zoek naar uw droomwoning. We gaan de woning samen bezichtigen en kijken kritisch met u mee. Het kopen van een nieuwe woning brengt veel emotie met zich mee, maar wij bewaken voor u de zakelijke en praktische kant. Wij brengen alle kosten in kaart en onderhandelen vervolgens met een sterke aankoopstrategie om het beste er voor u uit te halen. Financieel, praktisch én emotioneel.

Woning verhuren

Het verhuren van uw woning kan een tijdrovende en een benauwende klus zijn. Hebt u eenmaal een potentiële huurder gevonden, dan is het zaak om duidelijke afspraken te maken. Wij begeleiden u daar graag bij en zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet. Dankzij ons grote netwerk vertrouwen wij erop een huurder te vinden die past bij uw verwachtingen, voor de beste prijs en onder duidelijke voorwaarden. Wij helpen u om het beste eruit te halen.

Wanneer u na een vrijblijvend gesprek ervoor kiest met Roozeboom Makelaardij in zee te gaan, gaan we na de eerste kennismaking direct hard aan het werk. Wij doen een vooronderzoek en bepalen samen met u de huurprijs. We bespreken de verkoopstrategie en creëren een aantrekkelijke woningpresentatie. Vervolgens gebruiken wij al onze kanalen om uw woning onder de aandacht te brengen waaronder ook social media.

Via uw portaal op www.move.nl is alles live te volgen. Zo hoeft u niks meer te missen en bent u a la minute op de hoogte!

Woning huren

Hebt u een tijdelijke woonlocatie nodig of zit u liever niet vast aan een koopwoning? Wij helpen u met het zoeken naar een huurwoning. Door ons grote netwerk hebben wij een uitgebreid aanbod en weten wij als één van de eersten wat er binnenkort in de verhuur komt. Neem contact op voor meer informatie over de kosten van onze dienstverlening.

Taxaties

Elke taxatie heeft een specifiek doel en dient een uniek belang. Wellicht heeft u financiering nodig voor een aankoop of een verbouwing, wilt u uw woning verkopen of is de taxatie nodig voor een echtscheidingsprocedure of voor uw belastingaangifte. Bij Roozeboom Makelaardij & Taxaties kunt u snel en deskundig volgens alle nationale en internationale richtlijnen een taxatierapport laten opstellen dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen, compleet met goede onderbouwingen. Wij werken volgens hoge kwaliteitsstandaarden en zijn ingeschreven bij het NWWI, VastgoedCert en NRVT. Hierdoor zijn wij bevoegd te taxeren voor alle Nederlandse banken en geldinstellingen. De keuze van de taxatiemethode verlangt vooraf inzicht in het doel van de waardering. Samen met u als onze opdrachtgever, en desgewenst uw adviseur, bepalen we vooraf de strategie en waarderingsgrondslagen. Na opname ter plaatse en uitwerking op kantoor bespreken we de uitkomst, waarna de definitieve rapportage wordt opgesteld.

Reviews

Roozeboom Makelaardij wordt beoordeeld met een 9,4 (04-2023)!
Bedankt voor deze geweldige reviews!

Super snel de taxatie voor mijn huis kunnen ontvangen van Shanice. Daardoor kon ik vlot alle andere zaken daarna regelen. Blij mee, zeker een aanrader.

Evita Rubbens

Wat een aanrader deze makelaardij. Alle afspraken zijn nagekomen. Shanice was tijdens elke stap duidelijk en erg proactief. Afspraak is afspraak. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Prijs kwaliteit is ook uitstekend.

Pieter van Meurs

Shanice is zeer kundig, vlot, duidelijk en vooral vriendelijk. Het contact verliep zeer professioneel zonder de menselijkheid te verliezen. De taxatie is prima gedaan en het rapport is snel opgemaakt.

Linda Gout

Gratis waardebepaling

Wilt u de waarde weten van uw woning? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een waardebepaling van uw huis te doen en kennis te maken. Wij adviseren u vrijblijvend over het eventuele verkoopproces, maar verplichten u tot niets.