Taxaties

Het opstellen van een taxatierapport van een woning of zakelijk vastgoed vergt kunde en ervaring. Compleet met goede onderbouwingen leveren wij je een taxatierapport dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen volgens alle nationale en internationale richtlijnen.

Taxaties

Het opstellen van een taxatierapport van een woning of zakelijk vastgoed vergt kunde en ervaring. Compleet met goede onderbouwingen leveren wij jou een taxatierapport dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen volgens alle nationale en internationale richtlijnen.

Bedrijfsmatig vastgoed taxeren

Elke taxatie heeft zijn specifieke doel en dient een uniek belang. Roozeboom Makelaardij & Taxaties is zeer ervaren in het snel en deskundig opstellen van een taxatierapport van zakelijk vastgoed voor aankoop, financiering, de jaarrekening etc. Compleet met goede onderbouwingen leveren wij een rapport dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen en is opgesteld volgens alle nationale en internationale richtlijnen.

De keuze van de taxatiemethode verlangt vooraf inzicht in het doel van de waardering. Samen met u als onze opdrachtgever, en desgewenst uw adviseur, bepalen we vooraf de strategie en waarderingsgrondslagen. Na opname ter plaatse en uitwerking op kantoor bespreken we de uitkomst waarna de definitieve rapportage wordt opgesteld.

Wij werken volgens de kwaliteitsstandaarden van het NRVT, VastgoedCert, International Valuation Standards (IVS), European Valuation Standards (EVS) en Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed (TCV/TMI). Wij zijn onder de NVM Erecode bevoegd in heel Nederland te taxeren.

Woning taxeren

Elke taxatie heeft zijn specifieke doel en dient een uniek belang. Wellicht heb je een financiering nodig voor een aankoop of een verbouwing, wil je je woning verkopen, of is de taxatie nodig voor een echtscheidingsprocedure of voor je belastingaangifte.

Bij Roozeboom Makelaardij kun je snel en deskundig een taxatierapport laten opstellen dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen en is opgesteld volgens alle nationale en internationale richtlijnen, compleet met goede onderbouwingen.

De keuze van de taxatiemethode verlangt vooraf inzicht in het doel van de waardering. Samen met jou als onze opdrachtgever, en desgewenst je adviseur, bepalen we vooraf de strategie en waarderingsgrondslagen. Na opname ter plaatse en uitwerking op kantoor bespreken we de uitkomst waarna de definitieve rapportage wordt opgesteld.

Wij werken volgens hoge kwaliteitsstandaarden en zijn ingeschreven bij het NWWI, VastgoedCert en NRVT. Hierdoor zijn wij bevoegd te taxeren voor alle Nederlandse banken en geldinstellingen in Nederland.

Benieuwd naar wat Roozeboom Makelaardij voor jou kan betekenen? Neem eens contact met ons op. Je krijgt altijd eerst een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met Shanice waarin besproken wordt wat voor jou belangrijk is.

Wat staat er o.a. in een taxatierapport?

  • marktwaarde
  • marktwaarde met een bijzonder uitgangspunt
  • bestemmingsplan
  • bodeminformatie
  • eigendomsinformatie
  • onderhoud en staat van het object

  • marktwaardeonderbouwing
  • referentieobjecten
  • marktwaardeberekening
  • duurzaamheid wordt steeds belangrijker en wordt opgenomen in de taxatierapporten

Reviews

Roozeboom Makelaardij wordt beoordeeld met een 9,5 (04-2024)!
Bedankt voor deze geweldige reviews!

Super snel de taxatie voor mijn huis kunnen ontvangen van Shanice. Daardoor kon ik vlot alle andere zaken daarna regelen. Blij mee, zeker een aanrader.

Evita Rubbens

Wat een aanrader deze makelaardij. Alle afspraken zijn nagekomen. Shanice was tijdens elke stap duidelijk en erg proactief. Afspraak is afspraak. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Prijs kwaliteit is ook uitstekend.

Pieter van Meurs

Shanice is zeer kundig, vlot, duidelijk en vooral vriendelijk. Het contact verliep zeer professioneel zonder de menselijkheid te verliezen. De taxatie is prima gedaan en het rapport is snel opgemaakt.

Linda Gout