Nieuwbouw

Wij zijn zeer goed bekend met potentiële ontwikkellocaties die interessant kunnen zijn voor projectontwikkelaars. Dankzij onze uitgebreide dienstverlening kunt u zich richten op de bouw en ontwikkeling. Wij nemen de rest voor onze rekening en steunen u tijdens het hele proces.

Nieuwbouw

Wij zijn zeer goed bekend met potentiële ontwikkellocaties die interessant kunnen zijn voor projectontwikkelaars. Dankzij onze uitgebreide dienstverlening kunt u zich richten op de bouw en ontwikkeling. Wij nemen de rest voor onze rekening en steunen u tijdens het hele proces.

Aanbod

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning of naar een nieuwbouwproject? Hier vindt je ons actuele aanbod. Door onze uitgebreide kennis van de regio is Roozeboom Makelaardij dé NVM-nieuwbouwspecialist in Meppel en omstreken. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vaak weten wij van woningen en projecten die binnen korte tijd op de markt zullen komen.

Nieuwbouw voor ontwikkelaars

Binnen ons werkgebied in de regio’s Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Zwolle en Avereest (Balkbrug, Dedemsvaart, Oud-Avereest) zijn wij zeer goed bekend met potentiële ontwikkellocaties. Vaak zijn wij in een vroegtijdig stadium betrokken bij ontwikkelingen die interessant kunnen zijn voor projectontwikkelaars.

Door onze uitgebreide dienstverlening zorgen wij ervoor dat u zich als projectontwikkelaar kunt richten op de bouw en ontwikkeling. Wij nemen de marktanalyses, conceptuele invulling, marketing, verkoop en nazorg voor onze rekening. Wij staan naast de projectontwikkelaar met als gezamenlijk doel een prachtig en winstgevend project op te leveren.

Nieuwbouw voor particulieren

Bent u op zoek naar een gloednieuw huis of naar een perceel om op te bouwen? Hebt u al wel of misschien nog geen duidelijk beeld van wat u wilt? Neem eens contact met ons op. Wij hebben een groot netwerk en weten van een groot aantal nieuwbouwprojecten en percelen die te koop zijn en komen.

Voor uw potentiële nieuwbouwproject doen wij uitgebreid onderzoek waarna wij u een goed onderbouwd en passend advies geven. Denk hierbij aan inzicht in de doelgroep, gewenste woningtypes, aan het vaststellen van de prijzen en aan de verkoopstrategie. Wij schetsen voor u de mogelijkheden die passen bij uw unieke situatie.

Hebt u interesse, dan begeleiden wij u in het complete traject; van het idee in uw hoofd tot de daadwerkelijke realisatie en de oplevering ervan. Wilt u een afspraak maken voor kennismakingsgesprek? Neem dan vrijblijvend contact op!

Benieuwd naar wat Roozeboom Makelaardij voor u kan betekenen? Neem eens contact met ons op. U krijgt altijd eerst een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met Shanice waarin besproken wordt wat voor u belangrijk is.

Nieuwbouw kopen

Wilt u een nieuw perceel, pand of project kopen? Dan is het zaak u op tijd te oriënteren. Oriënteren is echter een tijdrovend proces. Wanneer u weet wat u wilt, dan kunnen wij u advies geven over o.a. de financiële aspecten en de locatie van het nieuwbouwplan. Ook kunnen wij u helpen met de aankoop van en advies betreffende een nieuwbouwwoning.

Taxaties

Nieuwbouw is een specifiek vak dat vraagt om een specialistische benadering. Wij als NVM-nieuwbouwspecialist weten waar we over praten en stellen volgens alle nationale en internationale richtlijnen snel en deskundig een taxatierapport voor u op dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen.

Bij Roozeboom Makelaardij werken wij volgens hoge kwaliteitsstandaarden. Wij zijn ingeschreven bij het NWWI, VastgoedCert en NRVT en zijn bevoegd om te taxeren voor banken en geldinstellingen.

Reviews

Roozeboom Makelaardij wordt beoordeeld met een 9,5 (04-2024)!
Bedankt voor deze geweldige reviews!

Super snel de taxatie voor mijn huis kunnen ontvangen van Shanice. Daardoor kon ik vlot alle andere zaken daarna regelen. Blij mee, zeker een aanrader.

Evita Rubbens

Wat een aanrader deze makelaardij. Alle afspraken zijn nagekomen. Shanice was tijdens elke stap duidelijk en erg proactief. Afspraak is afspraak. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Prijs kwaliteit is ook uitstekend.

Pieter van Meurs

Shanice is zeer kundig, vlot, duidelijk en vooral vriendelijk. Het contact verliep zeer professioneel zonder de menselijkheid te verliezen. De taxatie is prima gedaan en het rapport is snel opgemaakt.

Linda Gout