Makelaar
in Drenthe

Denkt u aan het kopen, huren, verkopen of verhuren van een woning of bedrijfspand in Drenthe? Dan bent u bij Roozeboom Makelaardij & taxaties aan het juiste adres. Ons doel is om het proces van het vinden en kopen van een huis zo soepel en stressvrij mogelijk voor u te maken. Wij willen dat u er zeker van bent dat u de juiste beslissing neemt voor uw gezin – zowel praktisch als financieel. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met het vinden van uw koopwoning of huurwoning in Drenthe!

Makelaar
in Drenthe

Denkt u aan het kopen, huren, verkopen of verhuren van een woning of bedrijfspand in Drenthe? Dan bent u bij Roozeboom Makelaardij & taxaties aan het juiste adres. Ons doel is om het proces van het vinden en kopen van een huis zo soepel en stressvrij mogelijk voor u te maken. Wij willen dat u er zeker van bent dat u de juiste beslissing neemt voor uw gezin – zowel praktisch als financieel. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met het vinden van uw droomhuis in Drenthe!

Makelaar
in Drenthe

Denkt u aan het kopen, huren, verkopen of verhuren van een woning of bedrijfspand in Drenthe? Dan bent u bij Roozeboom Makelaardij & taxaties aan het juiste adres. Ons doel is om het proces van het vinden en kopen van een huis zo soepel en stressvrij mogelijk voor u te maken. Wij willen dat u er zeker van bent dat u de juiste beslissing neemt voor uw gezin – zowel praktisch als financieel. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met het vinden van uw droomhuis in Drenthe!

Bedrijven

Nieuwbouw

Taxaties

NVM-makelaar in Drenthe waarop u kan rekenen!

Als het aankomt op het kopen of verkopen van onroerend goed, heeft u een makelaar nodig die u kunt vertrouwen. Met jarenlange ervaring in het aankopen van koopwoningen en huurwoningen in Drenthe is onze NVM-makelaar, taxateur en nieuwbouwspecialist Shanice Roozeboom de Makelaar in Drenthe die u zoekt. Met grondige kennis over de provincie Drenthe zijn wij toegewijd onze klanten te helpen bij het vinden van hun perfecte woning of beleggingspand. Of u nou een huis wilt kopen in Drenthe of toch liever een huis huurt, we nemen de tijd om onze klanten en hun wensen te leren. Deze kennis gebruiken we om voor hen de best mogelijke deal te sluiten. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning of een bedrijfspand in Drenthe, Roozeboom Makelaardij & taxaties is de makelaar op wie u kunt rekenen om de klus te klaren!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met Shanice waarin uw wensen besproken worden.

NVM-makelaar in Drenthe & omstreken

Drenthe is een prachtige plek voor uw nieuwe koopwoning of huurwoning. Drenthe is een uniek gebied met verschillende soorten natuur en vele bezienswaardigheden. Het gebied kent een rijkdom aan cultuur en er is altijd wel iets te doen. Zoals bijvoorbeeld het Drents Museum, het Drentse Landschap of de dierenparken Emmen en Hoogeveen. Een huis kopen of huren in Drenthe is daardoor erg aantrekkelijk. Of je nu houdt van een rustige plek in de natuur of liever in een gezellig dorp of stad woont, hier is het allemaal mogelijk. Roozeboom Makelaardij & taxaties is dé NVM-makelaar in Drenthe als je op zoek bent naar een koopwoning of huurwoning in deze prachtige omgeving. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw koopwoning of huurwoning in Drenthe.

(Ver)kopen & (ver)huren

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning of uw bestaande woning wilt verkopen, ons professionele makelaarskantoor kan u helpen. Wij hebben al veel mensen geholpen bij het vinden van hun koopwoning of huurwoning in Drenthe en omgeving en wij helpen ook graag u aan de plek van uw dromen.

Taxaties

Wij helpen onze klanten graag om hun huizen of bedrijven snel en professioneel te laten taxeren. In een mum van tijd ontvangt u een volledig rapport dat voldoet aan de hoogste taxatiestandaarden!

Volg ons op social media.

Bekijk al het aanbod in Drenthe en omstreken!

[instagram-feed feed=1]

Waarom een makelaar in Drenthe

Er zijn een aantal redenen waarom het verstandig is om op zoek te gaan naar een makelaar in Drenthe als u een huis wilt kopen in deze provincie. Ten eerste kent een lokale makelaar de verschillende buurten en wijken in Drenthe vaak door en door, wat kan helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing over waar u wilt wonen. Daarnaast heeft een makelaar in Drenthe vaak een goed netwerk in de lokale gemeenschap, wat extra voordelen oplevert. Door ons goede netwerk vinden we in Drenthe gemakkelijker de geschikte koopwoning of huurwoning voor u! Neem daarom contact met ons op als u van plan bent iets te kopen of verkopen in de provincie Drenthe. Hieronder zet ik de voordelen van woning in Drenthe voor je op een rij:

– Rustige omgeving en prachtige natuur
– Mooie dorpen en steden
– Historische en culture bezienswaardigheden
– Relatief betaalbare woningmarkt

Roozeboom Makelaardij is echt enorm enthousiast over wonen in Drenthe. Niet voor niets dat we hier en groot aanbod aan huur- en koopwoningen aanbieden.

Makelaar Drenthe

Huis kopen of huren in Drenthe

Een huis kopen of huren is een grote stap. Wij helpen u daarom graag om een huis te kopen of huren in Drenthe dat perfect op uw wensen aansluit. We hebben al veel mensen geholpen met het kopen van een huis in Drenthe. Door in gesprek te gaan met de klant brengen wij de behoeften in kaart. Hierdoor kunnen wij u gericht helpen met het kopen of huren van een huis in Drenthe. De omgeving Drenthe heeft veel te bieden en dat laten wij u graag zien! Naast Drenthe hebben wij ook veel ervaring in de provincie Overijssel. Neem daarom contact met ons op als u opzoek bent naar een geschikte koopwoning of huurwoning in deze provincies. We kunnen u bijvoorbeeld helpen in Meppel, Steenwijk, Staphorst en Zwolle.

Wat doet Roozeboom makelaardij voor jou?

Als makelaardij in Drenthe kennen we de huizenmarkt hier als geen ander. Wij zullen er daarom alles aan doen om jouw ideale woning te vinden. Of dit nou een huurwoning of koopwoning is in Drenthe. Wil je meer weten over ons team? Kijk dan eens op de over ons pagina. Je kunt ons natuurlijk ook altijd een e-mail sturen of telefonisch benaderen. We helpen graag met het zoeken naar het perfecte huis in Drenthe.

Contact
Opnemen

Contact met ons opnemen is heel gemakkelijk. Vul het contactformulier in, bel ons of kom langs op ons kantoor in Meppel.

  • Blankenstein 110b, 7943 PE Meppel

  • +31 (0)85 – 82 00 722

  • info@roozeboommakelaardij.nl

Volg ons