Industrieweg 1E

Industrieweg 1E

Industrieweg 1E

Industrieweg 1E, Rogat

€ 70,- PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR Rogat

Moderne en duurzame bedrijfsruimte met circa 800m² vloeroppervlakte en een vrije hoogte van circa 10 meter. Het object is ideaal gelegen op het industrieterrein van Rogat en aangrenzend aan Boxsafe - Mini Opslag, vlakbij de snelweg A28. Hierdoor is de locatie uitstekend bereikbaar voor zowel vervoer over de weg als met het openbaar vervoer, dankzij een vlakbij gelegen busstation.

Algemene informatie
Deze nieuwe bedrijfshal, gebouwd in 2023, biedt een royale oppervlakte van 800m² en beschikt daarnaast over een buitenterrein van 600m². De hal is uitgerust met twee elektrische overheaddeuren en drie loopdeuren, waardoor er voldoende toegangsmogelijkheden zijn voor zowel voertuigen als voetgangers. De zware betonnen vloer van 20 cm dik biedt een solide basis voor diverse bedrijfsactiviteiten. Het terrein is volledig afgesloten met een hek en beveiligd met camera’s, wat zorgt voor optimale veiligheid.

Bestemming
Het pand is gelegen in een gebied met een bedrijfsbestemming met functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2', waardoor het geschikt is voor diverse bedrijfsactiviteiten.

Opleveringsniveau
De bedrijfsunit is opgeleverd met de volgende voorzieningen:
- LED verlichting;
- afsloten hekwerk;
- diverse stopcontacten en verlichtingspunten;
- elektrische en geïsoleerde overheaddeur van ca. 4,0 * 4,5 meter (breedte * hoogte);
- gestorte 200 mm dikke betonvloer op zand voor een nuttige belasting van 2.000kg/m².

Parkeergelegenheid
De bedrijfshal beschikt over een eigen inrit en biedt ruime parkeermogelijkheden op het buitenterrein. Dit zorgt voor eenvoudig laden en lossen, en biedt voldoende parkeergelegenheid voor medewerkers en bezoekers.

Omgeving en locatie
De Industrieweg in Rogat is een strategische locatie voor bedrijfsruimte te huur, gelegen in de provincie Drenthe, vlakbij Meppel. Deze locatie biedt uitstekende bereikbaarheid en een gunstige ligging voor ondernemers.
Dankzij de nabijheid van de A28, een van de belangrijkste snelwegen van Nederland, zijn er uitstekende verbindingen naar zowel het noorden als het zuiden van het land. Dit zorgt ervoor dat de locatie gemakkelijk bereikbaar is voor zowel nationale als internationale logistiek. Ook de nabijheid van de N375 en N371 biedt snelle toegang tot omliggende steden en dorpen.
Hoewel de locatie voornamelijk gericht is op wegverkeer, zijn er ook enkele openbaar vervoersopties beschikbaar. De dichtstbijzijnde treinstations bevinden zich in Meppel, vanwaar busverbindingen Rogat bedienen. Voor internationale reizigers liggen Groningen Airport Eelde en Lelystad Airport respectievelijk op ongeveer 60 en 80 kilometer afstand.
De Industrieweg ligt in een goed ontwikkeld industriegebied met een mix van kleine tot middelgrote ondernemingen, wat zorgt voor een dynamische werkomgeving en mogelijkheden voor samenwerking en netwerken. De rustige, landelijke omgeving van Rogat draagt bij aan een prettige werkomgeving, terwijl nabijgelegen steden zoals Meppel voldoende voorzieningen bieden, waaronder winkels en eetgelegenheden.
De bedrijventerreinen aan de Industrieweg zijn modern uitgerust met breedbandinternet, ruime parkeergelegenheid en voldoende laad- en losfaciliteiten voor vrachtwagens. Dit maakt het een praktische locatie voor diverse bedrijfsactiviteiten, van productie en opslag tot kantoorruimte.
Kortom, bedrijfsruimte aan de Industrieweg in Rogat biedt een uitstekende bereikbaarheid, moderne faciliteiten en een strategische ligging in een bedrijvig industriegebied met een rustige omgeving, ideaal voor verschillende soorten bedrijven.

Huurprijs en omzetbelasting
De huurprijs bedraagt €70 per m² per jaar, exclusief BTW en nutsvoorzieningen. De ruimte is beschikbaar per 16 september en biedt een uitstekende gelegenheid voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne, goed beveiligde bedrijfsruimte met goede bereikbaarheid en voorzieningen. Er is wel sprake van een BTW belaste verhuur. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Mis deze kans niet op een toplocatie aan de Industrieweg 1E in Rogat!

Lees meer
Overdracht
Status
Te huur
Prijs
€ 70,- PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR
Servicekosten
€ 0,- PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Bouwjaar toelichting
Indeling
Soort Object
Bedrijfsruimte
Totale oppervlakte
800 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte
800 m2
Overig
In units vanaf
800 m² bedrijfsruimte
Locatie
BEDRIJVENTERREIN
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Lees meer
Ga naar de bovenkant