Ezingerweg 70

Ezingerweg 70

Ezingerweg 70

Te huur

Ezingerweg 70, Meppel

€ 1.195,- p/m. Meppel

Ruime en complete bedrijf en kantoor units, gelegen in het bijna gerealiseerde Business Parc Meppel. Oplevering juni 2024

Algemeen
Het bijna gerealiseerde (juni 2024) Business Parc is gelegen op het goed te bereiken locatie nabij de het station, het centrum en de Rijksweg A32 te Meppel.

Business Parc Meppel is een veilige en beveiligde omgeving, gelegen aan de Ezingerweg 70 te Meppel, ca 800 meter vanaf de A32 en 200 meter vanaf het Station van Meppel. Een meer dan uniek locatie om goed te kunnen ondernemen!
Het gehele complex is gelegen op een zicht locatie vanaf het centrum van Meppel en is uitstekend bereikbaar per weg, fiets en lopend.

Het complex is geheel omheind en voorzien van een toegangshek die op afstand bediend wordt. Tevens is er camera beveiliging op het complex.

Oppervlaktes
Op het BusinessParc zijn verschillende kantoorunits te huur, er is een complete bedrijfsunit op de BGG van 250M2. Deze heeft een eigen entree met tevens een grote sectionaal deur.

Ook zijn er 2 kantoorunits van 150M2 en 1 kantoorunit van 175 M2. Deze units zijn geheel naar eigen wens in te delen door het gebruik van scheidingswanden. Iedere uitbreiding is bespreekbaar en er zijn vele opties en mogelijkheden.
Iedere kantoorunit heeft zijn eigen entree. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke grote lift en trap. Ook heeft elke kantoorunit een eigen ruime pantry en een dubbel toilet. De interne indeling kan geheel zelf bepaald worden door scheidingswanden. Deze zijn beschikbaar in gesloten en glazen uitvoering. Een aantal meters van deze wanden zijn in de huurprijs opgenomen. Het geheel wordt verwarmd door infrarood panelen.
De ramen aan de zuidzijde zijn voorzien van zonwering met screens aan de buitenzijde. Elke unit heeft een eigen tussenmeter en er is geen gasaansluiting. De stroomaansluiting is via een tussenmeter geplaatst.

Bestemming
Enkelbestemming “Gemengd” onder het bestemmingsplan, Ezinge Spoorzone geschikt voor bedrijven met de categorie 2, 3.1 en 3.2 alsmede kantoren.

Aanvaarding
In overleg

Huurprijzen
BEDRIJFSUNIT BGG 510 M2 Vanaf € 4.500,- p.m. excl. BTW
BGG en 1e verdieping Zuid-Westzijde
of deelbaar in: BGG vanaf € 2.650,- p.m. excl. BTW / 1e verdieping vanaf € 2.175,- p.m. excl. BTW

KANTOORUNIT 180 M2 Vanaf € 1.495- p.m. excl. BTW
1e Verdieping Zuid-Oostzijde

KANTOORUNIT 145 M2 Vanaf € 1.195,- p.m. excl. BTW
1e verdieping Noord-Oostzijde

Energie
Voorschot op basis van eigen meter en jaarlijkse afrekening.

Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
Per maand vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van tenminste 3 maanden huur inclusief energie voorschot, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI –alle huishoudens (2016=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
BTW belaste verhuur

Lees meer
Overdracht
Status
Te huur
Prijs
€ 1.195,- p/m.
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Soort Object
Kantoorruimte
Totale oppervlakte
830 m2
Perceeloppervlakte
4.031 m2
Oppervlakte kantoorruimte
830 m2
Overig
In units vanaf
150 m² kantoorruimte
Locatie
BEDRIJVENTERREIN
Aantal verdiepingen
2
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Lees meer
Ga naar de bovenkant