Ezingerweg 70

Ezingerweg 70

Ezingerweg 70

Te koop

Ezingerweg 70, Meppel

€ 104.500,- k.k. Meppel

BusinessParc Meppel
Welkom bij het splinternieuwe BusinessParc in Meppel. Een schitterend en duurzaam gebouw met een eigentijdse, moderne duurzame uitstraling én een uniek full-service concept. Het BusinessParc is gevestigd op een zeer bereikbare locatie, nabij het station en uitvalswegen en bestaat uit totaal 72 eenheden, waarvan (21) opslag-, (21) garage (4) kantoorunits en (21) bedrijfsunits.

Op het park zijn verschillende bedrijfsunits te koop, Er zijn 2 type bedrijfsunits. U heeft de keuze uit circa 40 m2 en circa 50 m2. De bedrijfsunits zijn allen gelegen aan de Westzijde van het gebouw. Ze bestaan altijd uit een begane grond met een vaste trap naar een vaste (betonnen- vloer) verdieping. Op de verdieping zijn ruimschoots ramen aanwezig aan de spoorzijde (West) en het binnenplein (Oost). Elke unit heeft een eigen pantry en een eigen toilet. Deze units zijn geheel naar eigen wens in te delen door het gebruik van scheidingswanden. Iedere uitbreiding is bespreekbaar en er zijn vele opties en mogelijkheden. 

BEDRIJFSUNITS ** NOG 6 BESCHIKBAAR**
1. Circa 40 m2
Deze multifunctionele bedrijfsunits zijn vooral geschikt als opslag (begane grond) en kantoor ruimte (1e verdieping). De bedrijfsunits zijn het aangezicht van het Business Center en zijn gelegen aan de spoorzijde van het perceel, waardoor deze zeer zichtbaar zijn vanaf het spoor en het station

2. Circa 50 m2
Deze multifunctionele bedrijfsunits zijn vooral geschikt als opslag (begane grond) en kantoor ruimte (1e verdieping). De bedrijfsunits zijn het aangezicht van het Business Center en zijn gelegen aan de spoorzijde van het perceel, waardoor deze zeer zichtbaar zijn vanaf het spoor en het station

De gevels zijn opgetrokken uit aluminium sandwich panelen en voorzien van prachtige raampartijen met zonwering. De entree zijde is antraciet van kleur geaccentueerd met een prachtige afwerking, Te betreden door een eigen sectionaal deur (met 3 ramen) die optioneel een loop deur kan krijgen. Deze units hebben een aparte entree deur met halletje. 

Elke unit heeft een eigen tussenmeter voor de elektriciteit. Er is geen gasaansluiting en het waterverbruik zit in de servicekosten.
De units zijn optimaal geïsoleerd waardoor er weinig energie verbruik zal zijn. De daken zijn extra geïsoleerd door middel van een sedum (groene) dakbedekking.

PARKEERPLAATSEN
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, alsmede mogelijkheid tot openbaar parkeren rondom het object.

LOCATIE
Het kleinschalige bedrijventerrein Ezinge is qua afstand zeer gunstig gelegen nabij de op- en afrit van de A28 (Zwolle – Groningen). Maar ook op enkele meters van het NS-station alsmede het centrum. Ook vanuit de binnenstad wandelt u eenvoudig naar het BusinessParc. Het perceel waarop het Busines Parc zal worden gerealiseerd is gelegen direct aan de (spoor) entree van Meppel op een mooie zicht locatie. Het gehele Park heeft 24-uurs camera bewaking, Toegangshekken met bediening voor de eigenaren, Zeer veel verlichting. De beheerder is zeer veel aanwezig. Op deze manier zorgen wij voor een veilige omgeving. Alle garages en opslagboxen kunnen zelfs een eigen huisnummer krijgen.

BESTEMMING
Van toepassing is het bestemmingsplan "Spoorgebied Ezinge" en de bestemming is "Bedrijventerrein - 3", bedrijven behorende tot categorie 1 t/m 3.2 zoals genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten -3, alsmede praktijkopleidingen en e-commerce.
Aan de rand van de wijk Ezinge nabij het  station en sportterreinen wordt een nieuw te ontwikkelen Hoogwaardig en Duurzaam bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd, bestaande uit 25 Bedrijfs-units met verdieping. De Units zijn beschikbaar in 40+ verdieping 40m2 en 50+verdieping 50m2.
 
OPLEVERINGSNIVEAU
-    vaste (gewapende) betonvloer BGG (max 1.500 kg/m2) + verdiepingsvloer (max 250 kg/m2);
-    vaste gesloten trap;
-    eigen toilet groepen en pantry;
-    plafondafwerking incl. LED verlichting en voldoende scheidingswanden als stelpost opgenomen;
-    (IR) verwarming en topkoeling;
-    energie zuinig en optimaal geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen en sedum dak (koel);
-    deels groene gevels en Sandwich panelen Rc>4,5 m2 k/w (ook binnenwanden);
-    zon en warmte werend glas in aluminium kozijnen voorzien van screens;
-    laag elektra verbruik via tussenmeters, verrekening via beheerder;
-    waterverbruik is inbegrepen in de servicekosten;
-    pand geheel gasloos;
-    eigen parkbeheerder met controle op algehele netheid gebouw, gebruikers en huishoudelijk regelement;
-    24 uurs camera beveiliging;
-    terrein voorzien van hekwerk met elektrische toegangspoort;
-    mogelijkheid voor eigen internet aansluiting;
-    service kosten inclusief waterverbruik, schoonmaak buitenzijde gebouwen en terreinen, beveiliging;
-    diverse opties mogelijk waaronder krachtstroom, brandvoorzieningen etc.;
-    ruim parkeergelegenheid op het BusinessParc alsmede aangrenzende percelen.

Alle genoemde oppervlaktes betreffen het bruto vloeroppervlak, zijn indicatief en niet gemeten conform NEN.

KOOPPRIJZEN
Unit type 1: € 104.500,- exclusief BTW
Unit type 2: € 134.500,- exclusief BTW

SERVICEKOSTEN
Jaarlijks 1% van de aankoopprijs.

De koopsommen en huurprijzen van de units zijn online te vinden.
www.Businessparcmeppel.nl

Lees meer
Overdracht
Status
Te koop
Prijs
€ 104.500,- k.k.
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Soort Object
Bedrijfsruimte
Totale oppervlakte
820 m2
Perceeloppervlakte
4.031 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte
820 m2
Overig
In units vanaf
40 m² bedrijfsruimte
Locatie
BEDRIJVENTERREIN
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Lees meer
Ga naar de bovenkant