Douwenmaat 10F

Douwenmaat 10F

Douwenmaat 10F

Douwenmaat 10F, Meppel

€ 195.000,- k.k. Meppel

Luxe en duurzame bedrijfsunit met eigen parkeervoorzieningen op een toplocatie in Meppel!
Een unieke kans om te investeren in een hoogwaardige bedrijfsunit gelegen aan de rand van het bedrijventerrein Noord Meppel. Met een totaal metrage van circa 138 m² biedt deze unit een perfecte combinatie van ruimte, luxe voorzieningen en een gunstige locatie.

ALGEMEEN
De bedrijfsunit heeft een totaal metrage van circa 138 m², verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Gelegen aan de rand van bedrijventerrein Noord Meppel, staat deze locatie bekend om zijn gunstige zakelijke omgeving en uitstekende voorzieningen. Het terrein is strategisch gelegen, gemakkelijk bereikbaar vanuit omliggende gebieden en biedt voldoende parkeergelegenheid.
De unit wordt luxe opgeleverd met een uitgebreide lijst van voorzieningen, waaronder airconditioning, alarminstallatie, camerasysteem, zonnepanelen en nog veel meer. Hoewel er geen energielabel aanwezig is, is het pand volledig geïsoleerd en voorzien van 10 eigen zonnepanelen, wat zorgt voor duurzaamheid en lagere energiekosten.

METRAGE
Totaal circa 138 m², verdeeld als volgt:
Begane grond: circa 87 m² 
Eerste verdieping: circa 52 m² 

LOCATIE
De bedrijfsunit bevindt zich aan de rand van bedrijventerrein Noord Meppel, een gebied dat bekend staat om zijn gunstige zakelijke omgeving en uitstekende voorzieningen. Deze locatie biedt een ideale mix van bereikbaarheid, faciliteiten en zakelijke mogelijkheden.

Bedrijventerrein Noord
Wat betreft de locatie, bedrijventerrein Noord Meppel ligt strategisch aan de rand van Meppel, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit de omliggende gebieden. Het is gunstig gelegen nabij belangrijke snelwegen en hoofdwegen, waardoor zowel lokale als regionale klanten gemakkelijk toegang hebben tot de bedrijfsunit. Bovendien biedt de nabijheid van de stad Meppel zelf een scala aan voorzieningen voor zowel werknemers als klanten, zoals winkels, restaurants en andere diensten.
Bedrijventerrein Noord Meppel staat bekend om zijn diversiteit aan bedrijven en industrieën. Van kleine lokale ondernemingen tot grote internationale bedrijven, het terrein biedt een gevarieerd scala aan zakelijke mogelijkheden. 

Al met al biedt de bedrijfsunit aan Douwenmaat 10 F te Meppel, gelegen aan de rand van bedrijventerrein Noord Meppel, een uitstekende locatie met goede bereikbaarheid, moderne voorzieningen en toegang tot een levendige, dynamische en zakelijke omgeving.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Meppel
Sectie: F
Nummer: 1089A
Appartementsindex: 3

OPLEVERINGSNIVEAU
Deze bedrijfsunit wordt luxe opgeleverd en beschikt over een uitgebreide lijst met voorzieningen, waaronder:
- airconditioning boven en beneden;
- alarminstallatie voor maximale beveiliging;
- camerasysteem binnen en buiten;
- luxe en moderne verlichting in het gehele object;
- 10 zonnepanelen inclusief omvormer;
- elektrische rolluiken;
- vier- kolom hefbrug;
- keukenblok met vaatwasser, close in boiler en rode prullenbak;
- koelkast;
- zwarte wandkapstok;
- barbierstoel;
- gereedschappenrekken;
- stenen wijnrekken;
- twee archiefkasten;
- glazen vitrinekast;
- kantoor/vergader/eettafel met stoelen;
- waterslang met houder;
- vier beschermingspaaltjes;
- en nog veel meer!

ENERGIELABEL
Het pand betreft volledige bedrijfsruimte en derhalve is er geen energielabel aanwezig. 
Het complex is volledig geïsoleerd en voorzien van 10 eigen zonnepanelen waardoor duurzaam, comfortabel en laag in energiekosten. 
Alle units beschikken over zonnepanelen. De opbrengst hiervan valt toe aan de VVE en hieruit worden tevens de individuele elektrakosten betaald!

ZEKERHEIDSSTELLING
De koper dient een financiële zekerheid te stellen ter grootte van 10% van de koopsom.

PARKEREN
Er behoren 2 parkeerplaatsen bij het object. 

BESTEMMINGSPLAN
Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Noord’’ van toepassing met enkelbestemming 'Bedrijventerrein' en functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2'.
Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op ruimtelijkeplannen.nl of op te vragen bij ons kantoor.

VERENIGING VAN EIGENAARS (VvE)
Het complex beschikt over een gezonde Vereniging van Eigenaars (VvE), wat garant staat voor goed onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke ruimtes. De jaarlijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 900,- , die wordt aangewend voor onderhoud, verzekeringen en vermogensvorming. 

AANVAARDING
De aanvaarding van dit pand is flexibel en kan snel geregeld worden. Alle aanbiedingen zijn onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van de unit. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Mis deze kans niet om uw bedrijf of hobby te vestigen op deze uitstekende locatie in Meppel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!

Lees meer
Overdracht
Status
Verkocht
Prijs
€ 195.000,- k.k.
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Bouwjaar toelichting
Indeling
Soort Object
Bedrijfsruimte
Totale oppervlakte
139 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte
87 m2
Oppervlakte kantoorruimte
52 m2
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen
2
Overig
Locatie
BEDRIJVENTERREIN
Aantal verdiepingen
1
Energieklasse
A++
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Lees meer
Ga naar de bovenkant