Gasthuisstraat 18

Gasthuisstraat 18

Gasthuisstraat 18

Gasthuisstraat 18, Steenwijk

€ 215.000,- k.k. Steenwijk

Klusser gezocht voor veelbelovend woon/winkelpand in Steenwijk!

Altijd al gedroomd van een eigen winkel en woning in één? Dit is je kans! Het woon/winkelpand gelegen aan de Gasthuisstraat 18 te Steenwijk wacht op een creatieve geest die de mogelijkheden ziet in dit kluspand. Hoewel het pand brandschade heeft, biedt het een fantastisch potentieel na een volledige renovatie en opknapbeurt. Op de begane grond bevindt zich een winkelruimte met een aantrekkelijke frontbreedte van circa 3 meter. Je eigen entree en opgang naar de bovenwoning zorgen voor veel privacy en gemak.

Indeling
Winkelruimte
Begane grond (circa 129 m²)
De begane grond van de winkelruimte is ruim opgezet en is voorzien van een aparte ruimte voor CV-opstelling en toiletruimte. Er is tevens een pantry en een royaal magazijn met een vaste wastafel aanwezig. 

Bovenwoning - maisonnette
Eerste verdieping (circa 69 m²)
De bovenwoning is een ware verrassing!
Op de eerste verdieping tref je een lichte woonkamer met balkenplafond en gashaard aan. De open keuken in hoekopstelling is voorzien van alle basisbenodigdheden, zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, korflades, close-in-boiler en een eetbar met extra keukenkastjes voor meer opbergruimte. De gang leidt je naar het toilet, de badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel en een ruime slaapkamer met vaste kast en witgoedaansluiting. 
Vanuit de slaapkamer kom je op het zonnige dakterras van maar liefst circa 34 m², waar je kunt genieten onder de overkapping van circa 10 m² of het kunststof tuinhuis.

Tweede verdieping (circa 17 m²)
Alsof dat nog niet genoeg is, biedt de tweede verdieping een ruime zolder die je via een vaste trap kunt bereiken. Hier kun je naar eigen wens een extra slaap- of werkkamer creëren.

Locatie
De Gasthuisstraat 18 in Steenwijk heeft een uitstekende ligging in het hart van de stad, waardoor het een geweldige locatie is voor zowel wonen als ondernemen. De straat zelf heeft een gezellige en levendige uitstraling met diverse winkels, restaurants en andere bedrijvigheid in de directe omgeving. Hierdoor is er altijd bedrijvigheid en reuring in de buurt.
De omgeving van de Gasthuisstraat is charmant en karakteristiek, met mooie historische gebouwen en authentieke elementen die het stadsbeeld sieren. Steenwijk als geheel is gelegen in de provincie Overijssel en biedt een prettige woonomgeving met een mix van stedelijke voorzieningen en groene landschappen.
Wat betreft voorzieningen is de Gasthuisstraat zeer gunstig gelegen. Met een breed scala aan winkels, supermarkten, boetieks en eetgelegenheden binnen handbereik, is het een plek waar je alles vindt wat je nodig hebt voor het dagelijkse leven. Bovendien zijn er scholen, gezondheidszorgfaciliteiten en recreatiemogelijkheden in de buurt, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor gezinnen en ondernemers.
De bereikbaarheid van de Gasthuisstraat is eveneens uitstekend. Het pand bevindt zich op loopafstand van het centraal station van Steenwijk, waardoor het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Ook met de auto is het goed bereikbaar, met nabijgelegen uitvalswegen en snelwegen die je snel verbinden met omliggende steden en regio's.
De locatie biedt een geweldige mix van levendigheid, voorzieningen en bereikbaarheid. Met het bruisende stadsleven om de hoek en alle nodige faciliteiten binnen handbereik, is het een plek met enorm potentieel voor zowel wonen als ondernemen.

Bestemming
Bestemmingsplan
Plannaam: bestemmingsplan Steenwijk en Tuk
Planstatus: onherroepelijk
Vaststellingsdatum: 17 september 2013
Naam overheid: gemeente Steenwijkerland
De vigerende bestemming heeft ter plaatse de aanduiding: 'Centrum-2' met functieaanduiding 'detailhandel'. Deze aangewezen gronden
zijn bestemd voor:
a. culturele voorzieningen, uitsluitend op de begane grond;
b. (zakelijke) dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
c. kantoren, uitsluitend op de begane grond;
d. maatschappelijke voorzieningen, uitsluitend op de begane grond;
e. horeca van categorie 1, detailhandel en de montage van ter plaatse verkochte artikelen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding
'detailhandel' en uitsluitend op de begane grond.

Algemene informatie
- deels voorzien van dubbel glas;
- verwarming door middel van radiatoren;
- twee CV- ketels aanwezig, bouwjaar onbekend;
- er is een bouwkundig rapport van het object aanwezig. Deze is op te vragen bij ons kantoor.

Kortom, dit kluspand aan de Gasthuisstraat 18 te Steenwijk biedt een unieke kans om jouw ondernemersdromen waar te maken en een bijzondere bovenwoning te creëren. Ben jij klaar voor deze uitdaging en zie jij het potentieel? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.
Let op: dit pand betreft een klusproject, maar met jouw inzet en creativiteit zal het de investering zeker waard zijn!

Lees meer
Overdracht
Status
Te koop
Prijs
€ 215.000,- k.k.
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1901
Bouwjaar toelichting
Indeling
Soort Object
Winkelruimte
Totale oppervlakte
214 m2
Perceeloppervlakte
135 m2
Oppervlakte winkelruimte
214 m2
Overig
In units vanaf
214 m² winkelruimte
Locatie
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal verdiepingen
3
Energieklasse
A
Onderhoud binnen
Slecht
Onderhoud buiten
Slecht
Lees meer
Ga naar de bovenkant